In Leimuiden worden drie scholen samen met Kinderopvang Snoopy één kind centrum. Voor dit nieuwe kind centrum zijn wij op zoek naar een naam!

Hoe vind jij dat ons kind centrum moet gaan heten?

Wij nodigen iedereen in Leimuiden uit om na te denken over een naam voor ons Kind centrum. Leerlingen, ouders en bewoners, iedereen mag meedoen!

Wij zoeken een naam die iedereen gemakkelijk kan uitspreken en past bij onze visie, die past bij de sfeer, historie en omgeving van ons dorp. Een naam die past bij kinderen, die kindvriendelijk is en ook over 10 jaar nog goed klinkt.

We gaan een Kind centrum bouwen waar kinderen werken aan hun brede ontwikkeling, die hen een goede basis geeft voor het leven. We zorgen voor een creatief, sportief, sociaal en cultureel aanbod waar samen leven en samen leren hand in hand gaan, dus daar hoort een passende en originele naam bij!

De leidinggevenden van het IKC Leimuiden nodigen alle kinderen, ouders, leerkrachten en bewoners uit om hun idee voor een mooie naam  voor 27 augustus te mailen naar  ikcleimuiden@gmail.com